Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tilbud, tegninger og byggestyring

Som entreprenører deltager vi i alle former for tilbudsgivning.

Hos Ove Larsen A/S deltager vi ofte i indbudte licitationer, ligesom vi udarbejder til-bud eller overslag ud fra bygherrens eget materiale.

Står du i en situation, hvor du skal købe hus, tilbyder vi besigtigelse med henblik på renovering. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Kreativ tankegang

Er du på bar bund med hensyn til idéer, kan vi hjælpe med idéskitser. Den kreative del af byggeprojektet foregår på vores tegnestue, hvor indretningsarkitekten udarbejder skitser og tegninger i tæt dialog med kunden.

Vi følger altid de aktuelle trends inden for bolig- og ehvervsbyggeri på nært hold.

Vi samarbejder med landets førende arkitekter, ligesom vi udvikler og udfører opgaver for investorer.

Stor erfaring

Vores bygningkonstruktører står for projektering samt udarbejdelse af tilbud og prisoverslag. Vi står også gerne for kontakten til myndighederne i forbindelse med byggetilladelse.

Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med de nye energikrav og kan således foretage energiberegninger samt fremskaffe de nødvendige attester inden for tekniske installationer, bygningernes tæthed og isoleringsgrad.

Vi er specialister

Vores formænd, murere, tømrere og malere er alle specialister på hver deres fagområde.
Under byggeprocessen vil formændene vejlede bygherren i rent faglige spørgsmål.

Drejer opgaven sig om renoverings- og vedligeholdelsesopgaver ligger det ofte i formændenes hænder at kombinere et godt samspil med de helt rigtige faglige løsninger.


Hos Ove Larsen kan du føle dig tryg fra start til slut. Vi tager altid udgangspunkt i bygherrens behov, skitserer en bæredygtig løsning og styrer byggeriet i overensstemmelse med kundens forventninger og budget.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ove Larsen A/S :: Ibæk Strandvej 9, 7100 Vejle :: Tlf.: 75 83 51 55 :: E-mail: post@ovelarsenas.dk​​