Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Totalentreprenør med fokus på tidsplanen

Når byggeprojektet skal udføres, kan det være en stor fordel at lade os som totalentreprenør, være tovholder på projektet.

På den måde sikrer du dig en effektiv arbejdsproces, ligesom du slipper for at skulle sørge for koordinering mellem faggrupper, at udvælge materialer, overholdelse af tidsplaner m.v. under totalentreprisen.

Totalentrepriser i Vejle, Horsens, Fredericia og andre

Hos Ove Larsen A/S har vi i mange år udført totalentrepriser for en bred vifte af kunder. Udgangspunktet er altid et levere et fremtidssikret resultat, hvor vi som totalentreprenør har fokus på såvel det solide håndværk som den pæne æstetiske finish.

Tag os gerne med på råd tidligt i processen, så du kan få fuldt udbytte af vores knowhow. I kraft af vores mangeårige erfaring inden for totalentrepriser kan vi tilbyde professionel rådgivning fra start til slut.

Vi er din kompetente totalentreprenør

Alle projekter udføres naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Derfor er dialogen med dig vigtig for os både før, under og efter opgavens udførelse, og det er din garanti for et resultat, som på alle måder lever op til dine forventninger. Vores fokus på en god dialog og effektiv arbejdsproces, er en af grundende til at vi har kunder fra bl.a. Vejle, Middelfart, Kolding, Horsens og Fredericia.

Lad Ove Larsen A/S være din totalentreprenør. Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere kan vi realisere dine ideer.

Ove Larsen A/S :: Ibæk Strandvej 9 :: 7100 Vejle :: Tlf.: 75 83 51 55 :: E-mail: post@ovelarsenas.dk​​