Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

SNEDKER MED SANS FOR DETALJEN

Hos Ove Larsen A/S har vi i mange år stået til rådighed for private og erhverv i og omkring Vejle, Horsens, Fredericia og Kolding, når der har været brug for professionelt udført snedkerarbejde. Vores dygtige snedkere udfører alle typer specialopgaver på eget snedkerværksted. Værkstedet er udstyret med maskiner, der kan håndtere både store og små projekter, hvorfor du ikke bør tøve med at kontakte os, hvis du søger hjælp til netop din opgave.

Alsidig og kompetent snedker

I snedkerfirma-delen af Ove Larsen A/S har vi mange års erfaring inden for alverdens opgaver for en snedker, og vi kan derfor være behjælpelige med forskelligt snedkerarbejde, herunder bl.a.

  • ​Renovering af døre og vinduer
  • ​Udskiftning af glas
  • ​Kopiering af specielle døre og vinduer
  • ​Reparationer​
  • ​Låse, sikkerhedsglas- og døre
  • ​Inventar såsom privatbibliotek, garderobeinventar, radiatorskjulere & vægpaneler
  • ​Søjler og konvektorriste​

​Er der tale om liebhaveri med særlige bevaringsværdige detaljer, kan disse også genskabes og give nyt liv til boliger i klassisk stil.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud, med en god pris på din snedkeropgave, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Her vil du, udover at få mere viden om vores konkurrencedygtige priser, også kunne få råd og vejledning i forhold til din forestående opgave. 

Ring til os på telefon 75 83 51 55 så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe med din opgave. Mangler du ideer, kan vi altid bistå med rådgivning, som matcher din stil og dit budget.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ove Larsen A/S :: Ibæk Strandvej 9, 7100 Vejle :: Tlf.: 75 83 51 55 :: E-mail: post@ovelarsenas.dk​​