Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Totalentreprenør med fokus på tidsplanen

Når byggeprojektet skal udføres, kan det være en stor fordel at lade Ove Larsen A/S som totalentreprenør, være tovholder på projektet. På den måde sikrer du dig en effektiv arbejdsproces, ligesom du slipper for at skulle sørge for koordinering mellem faggrupper, at udvælge materialer, overholdelse af tidsplaner m.v. under totalentreprisen. 

Vi står til rådighed for private og erhverv i og omkring Vejle, Horsens, Fredericia og Kolding, så hvis du mangler en kompetent og pålidelig totalentreprenør, bør du kontakte os, eller læse med videre.

Mange års erfaring med TOTALENTREPRISER

Hos Ove Larsen A/S har vi som entreprenørfirma i mange år udført totalentrepriser for en bred vifte af kunder. Udgangspunktet er altid et levere et fremtidssikret resultat, hvor vi som totalentreprenør har fokus på såvel det solide håndværk som den pæne æstetiske finish.

Tag os gerne med på råd tidligt i processen, så du kan få fuldt udbytte af vores knowhow. I kraft af vores mangeårige erfaring inden for totalentrepriser kan vi tilbyde professionel rådgivning fra start til slut, ligesom at vi gerne udarbejder et uforpligtende tilbud med en billig pris på din totalentreprise.

Kontakt din lokale TOTALENTREPRENØR

Alle projekter udføres med udgangspunkt i dine ønsker og behov, og netop derfor er dialogen med dig vigtig for os, både før, under og efter opgavens udførelse, og det er din garanti for et resultat, som på alle måder lever op til dine forventninger. Vores fokus på en god dialog og effektiv arbejdsproces, er en af grundende til at vi har så mange tilfredse kunder fra lokalområdet.

​Kontakt os på telefon 75 83 51 55, og hør mere om vores priser, og om hvordan vi som totalentreprenør, sammen med vores dygtige samarbejdspartnere, kan realisere dine idéer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ove Larsen A/S :: Ibæk Strandvej 9, 7100 Vejle :: Tlf.: 75 83 51 55 :: E-mail: post@ovelarsenas.dk​​