Totalentrepriser

TOTALENTREPRENØR MED FOKUS PÅ TIDSPLANEN

Når byggeprojektet skal udføres, kan det være en stor fordel at lade Ove Larsen A/S som totalentreprenør, være tovholder på projektet. På den måde sikrer du dig en effektiv arbejdsproces, ligesom du slipper for at skulle sørge for koordinering mellem faggrupper, at udvælge materialer, overholdelse af tidsplaner m.v. under totalentreprisen.

Vi står til rådighed for private og erhverv i og omkring Vejle, Horsens, Fredericia og Kolding, så hvis du mangler en kompetent og pålidelig totalentreprenør, bør du kontakte os.

MANGE ÅRS ERFARING MED TOTALENTREPRISER

Hos Ove Larsen A/S har vi som entreprenørfirma i mange år udført totalentrepriser for en bred vifte af kunder. Udgangspunktet er altid et levere et fremtidssikret resultat, hvor vi som totalentreprenør har fokus på såvel det solide håndværk som den pæne æstetiske finish.

Tag os gerne med på råd tidligt i processen, så du kan få fuldt udbytte af vores knowhow. I kraft af vores mangeårige erfaring inden for totalentrepriser kan vi tilbyde professionel rådgivning fra start til slut, ligesom at vi gerne udarbejder et uforpligtende tilbud.

Hos Ove Larsen A/S deltager vi ofte i indbudte licitationer, ligesom vi udarbejder tilbud eller overslag ud fra bygherrens eget materiale.

Står du i en situation, hvor du skal købe hus, tilbyder vi besigtigelse med henblik på renovering.

KREATIV TANKEGANG

Er du på bar bund med hensyn til idéer, kan vi hjælpe med idéskitser. Den kreative del af byggeprojektet foregår på vores tegnestue, hvor der udarbejder skitser og tegninger i tæt dialog med kunden.

Vi følger altid de aktuelle trends inden for bolig- og ehvervsbyggeri på nært hold.
Vi samarbejder med landets førende arkitekter, ligesom vi udvikler og udfører opgaver for investorer.

Bliv ringet op

STOR ERFARING

Vores projektleder står for projektering samt udarbejdelse af tilbud og prisoverslag. Vi står også gerne for kontakten til myndighederne i forbindelse med byggetilladelse.

Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med de nye energikrav og kan således foretage energiberegninger samt fremskaffe de nødvendige attester inden for tekniske installationer, bygningernes tæthed og isoleringsgrad.

VI ER SPECIALISTER

Vores dygtige formænd, er alle specialister på hver deres fagområde.
Under byggeprocessen vil formændene vejlede bygherren i rent faglige spørgsmål.

Drejer opgaven sig om renoverings- og vedligeholdelsesopgaver ligger det ofte i formændenes hænder at kombinere et godt samspil med de helt rigtige faglige løsninger.

Hos Ove Larsen kan du føle dig tryg fra start til slut. Vi tager altid udgangspunkt i bygherrens behov, skitserer en bæredygtig løsning og styrer byggeriet i overensstemmelse med kundens forventninger og budget.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for dit næste byggeprojekt?

Kontakt os idag